Ky postim mund të përmbajë lidhje shoqëruese. Ju lutemi lexoni zbulimin tonë për më shumë informacion.
Ju keni marrë vendimin për të mësuar kurse online, por tani, ju duhet të vendosni se cilën platformë të kurseve në internet të zgjidhni. Si e dini se cilët janë ofruesit më të mirë të kurseve në internet? Si edukator, mund të ndihet dërrmuese të përpiqesh të analizosh të gjitha opsionet. Ka kaq shumë kompani atje.
Ky artikull do të ndajë 7 ofruesit më të mirë të kurseve në internet për të ofruar përmbajtjen tuaj të kursit.
Ne do të kalojmë:
Cilët janë ofruesit e kurseve në internet?
Çfarë duhet të keni parasysh në një ofrues të kurseve në internet?
7 ofruesit më të mirë të kurseve në internet për t'u marrë parasysh
Rekomandimi ynë: ofruesi më i mirë i kurseve në internet për të zgjedhur
Le të shkojmë.
Cilët janë ofruesit e kurseve në internet?
Këto kompani janë platforma online që mund të ofrojnë klasa të dhënat e numrit aktiv të telegramit për studentët tuaj. Ju, instruktori do të krijoni leksione të cilat mund t'i regjistroni përmes video, audio ose tekst. Studentët do të jenë në gjendje të angazhohen përmes mediumit në të cilin ju dorëzoni kurrikulën tuaj.
Çfarë duhet të keni parasysh në një ofrues të kurseve në internet?
Do t'ju duhet një sistem solid për të dhënë mesazhin tuaj dhe do ta gjeni në një ofrues të kurseve në internet.
Disa gjëra për t'u marrë parasysh:
Veçoritë
Dinamika dhe shkallëzueshmëria
Çmimet
Është e rëndësishme të bësh një zgjedhje të mirë që në fillim, sepse ndërkohë që është e mundur të zhvendosësh platformat më vonë, mund të jetë një dhimbje koke e madhe për ta bërë këtë. Pasi instruktorët e kursit zgjedhin një platformë, ata zakonisht qëndrojnë me të për një afat të gjatë.
Ky është një vendim i rëndësishëm, prandaj merrni parasysh të gjithë faktorët e rëndësishëm për ju dhe bëni kujdesin tuaj të duhur.
Cilat veçori janë të rëndësishme në një platformë kursesh në internet?
Pavarësisht se në cilën kamare jeni ose në cilën temë po mësoni, do t'ju duhet:
Një platformë online që mund të japë mesazhin tuaj në mediume të ndryshme (audio, tekst, video, etj.)
Aftësia për të organizuar në mënyrë efikase përmbajtjen tuaj
Mundësia për të vendosur vetë çmimet, zbritjet dhe/ose ofrimin e kuponave ose promovimeve për studentët e ardhshëm
Lehtësia e përdorimit, konfigurimi miqësor me navigimin
Mjete të fuqishme të integruara si marketingu me email, integrimi i mësimeve, etj.
Këto veçori thelbësore duhet të përfshihen në platformën e kursit për të cilën vendosni përfundimisht.
Çfarë do të thotë dinamika dhe shkallëzueshmëria?
Në thelb, platforma juaj e kursit duhet të jetë në gjendje të rritet me ju. Nëse aktualisht po mësoni 100 studentë dhe po rriteni në 100,000 studentë, platforma e kurseve duhet të jetë në gjendje ta akomodojë atë. Dhe, nëse po jepni 1 kurs, por dëshironi të jepni 20 kurse me kalimin e kohës, duhet të jeni në gjendje ta bëni lehtësisht edhe këtë.
Gjithçka ka të bëjë me rritjen dhe ofruesi i kurseve në internet që zgjidhni duhet të jetë në gjendje të rritet me ju në udhëtimin tuaj të mësimdhënies.
7 Ofruesit më të mirë të kurseve në internet
1. Mësimdhënës
të mësuarit
Teachable është një platformë kursesh në internet që është e shumëanshme dhe e përsosur për të gjitha nivelet. Pavarësisht nëse jeni një mësues i ri ose një instruktor me përvojë, Teachable mund të jetë një përshtatje e shkëlqyer për ju.
7 Ofruesit më të mirë të kurseve në internet për 2024
-