Akụkụ "Banyere" gị bụ ebe ị na-akọ akụkọ

Telemarketing List provides verified phone numbers to help businesses reach potential customers efficiently.
Post Reply
rumiseoexpate11

Akụkụ "Banyere" gị bụ ebe ị na-akọ akụkọ

Post by rumiseoexpate11 »

gị. Dee maka nka gi na ihe i mezuru. Nke kachasị mkpa, kọwaara ndị ọzọ nsogbu ị na-edozi. Jiri asụsụ dị mfe nke onye ọ bụla nwere ike ịghọta. Ị nwekwara ike ịgbakwunye ihe ndị ị na-anya isi. N'ikpeazụ, jide n'aka na nkọwa kọntaktị gị dị mfe ịchọta. Nke a na-eme ka ọ dịrị ndị mmadụ mfe ịbịakwute gị.

Ịchọta ndị ahịa gị zuru oke

Ị nweghị ike ịgwa onye ọ bụla okwu. Ịkwesịrị ịchọta ndị ziri ezi. Ndị a bụ ndị nwere ike ịzụta n'aka gị. Yabụ, malite site n'iche echiche maka ezigbo onye ahịa gị. Kedu ụdị ụlọ ọrụ ha na-arụ ọrụ? Gịnị bụ aha ọrụ ha? Nke a ga-enyere gị aka nke ukwuu. Emechaa, ị nwere ike iji ihe nchọta na LinkedIn. O nwere ihe nzacha na-enyere gị aka ịchọta ndị mmadụ site n'ọrụ, ụlọ ọrụ, ma ọ bụ ebe ha nọ.

Ị nwekwara ike ịchọta ndị mmadụ site na ịbanye otu. Otu LinkedIn dị ka klọb ịntanetị maka ndị nwere mmasị yiri ya. Chọọ otu ebe ndị ahịa gị nwere ike ịnọ. Soro otu ndị a ma sonye na mkparịta ụka. Nke a bụ nnukwu ụzọ iji zute ndị ọhụrụ. Na mgbakwunye, ọ na-egosi na ị bụ ọkachamara na ngalaba gị.

Ịmepụta ọdịnaya nke ndị mmadụ hụrụ n'anya

Iji dọta ndị ndu, ị ga-enyerịrị ha ihe bara uru. Nke a bụ ebe ọdịnaya na-abata. Ọdịnaya nwere ike ịbụ akụkọ, posts, ma ọ bụ vidiyo. Ebumnuche bụ inyere ndị na-ege gị ntị aka, ọ bụghị naanị irere ha ihe. Kesaa ihe ọmụma gị ma nye ha ndụmọdụ na-enyere aka. Nke a na-ewulite ntụkwasị obi ma gosi na ị bụ ọkachamara.

Ọ dịkwa mkpa ka ị bipute oge niil

Nke a na-eme ka ị na-ahụ anya na ndepụta ndị mmadụ. Kekọrịta akụkọ gbasara ụlọ ọrụ gị. Jụọ ajụjụ ndị na-akpali iche echiche. Ọzọkwa, ị nwere ike biputere ntuli aka iji nweta echiche ndị mmadụ. Nke a na-eme ka ibe gị nwee mmasị. N'ezie, ezigbo post nwere ike ịdọta ọtụtụ njikọ ọhụrụ.

Iwuli Ezi Mmekọrịta

LinkedIn bụ netwọk mmekọrịta. Ya mere, ị kwesịrị ịdị na-elekọta Data ahịa ahịa mmadụ. Adịla naanị izipu ozi ahịa. Malite na mkparịta ụka n'ezie. Mgbe gị na mmadụ jikọọ, zipu ozi nkeonwe. Kọwaa ihe kpatara ịchọrọ ijikọ. Ikekwe ị hụrụ post ha ma ọ bụ nwee njikọ nkekọrịta. Nke a na-eme nnukwu ọdịiche.

Mgbe ị jikọọ, agbala ọsọ ire ere. Jide n'aka na posts ha. Hapụ okwu ndị na-eche echiche. Nke a na-egosi na ị nwere mmasị na ha dịka mmadụ. Ka oge na-aga, ị ga-ewulite ntụkwasị obi. E mesịa, mgbe ha chọrọ ozi gị, ha ga-echeta gị. Yabụ, na-elekwasị anya mgbe niile na inye aka na mbụ.

Image

Iji Ngwa dị elu maka ndị ọrụ ike

Ozugbo ị nwetara ya, ị nwere ike iji ngwa ndị dị elu karịa. Dịka ọmụmaatụ, LinkedIn Sales Navigator bụ ngwá ọrụ akwụ ụgwọ. Ọ na-enye gị ihe nzacha ọchụchọ siri ike. Ị nwere ike ịchọta ndị mmadụ na ụlọ ọrụ pụrụ iche. Nke a na-azọpụta ọtụtụ oge. Na mgbakwunye, ị nwere ike ịchekwa ọchụchọ gị. Mgbe ahụ, ị ga-enweta ọkwa mgbe ndị ọhụrụ dabara na njirisi gị.

Atụmatụ ọzọ dị mma bụ

iji mgbasa ozi LinkedIn. Ị nwere ike ịmepụta mgbasa ozi na-elekwasị anya otu ndị mmadụ kpọmkwem. Dịka ọmụmaatụ, ị nwere ike ịchụ ndị nwere aha ọrụ ụfọdụ n'otu ụlọ ọrụ. Nke a bụ ụzọ dị ngwa iji nweta ndu. Otú ọ dị, ọ na-efu ego. Ị ga-ebu ụzọ mụta ihe ndị bụ isi tupu itinye ego na mgbasa ozi.
Post Reply