1. Trafiku i faqes suaj të internetit është i ndenjur
Nëse trafiku i faqes suaj të internetit është ngadalë rreshtuar, është koha për të rritur trafikun e faqes suaj ndihmën e një strategu të përmbajtjes SEO. Ata do të jenë në gjendje të auditojnë faqen tuaj të internetit për të kuptuar përpjekjet tuaja aktuale të SEO dhe më pas të japin njohuri dhe sugjerime se si të përmirësohen për të rritur trafikun dhe të ardhurat.
2. Konkurrentët ju tejkalojnë ju
Në shumë industri, konkurrenca është e ashpër. Nëse konkurrentët tuaj renditen vazhdimisht më lart se ju në faqen e rezultateve të motorit të kërkimit (SERP), ju mund të humbisni baza e të dhënave specifike sipas industrisë biznesin e mundshëm. Merrni një strateg të përmbajtjes SEO për t'ju ndihmuar të mbyllni atë boshllëk dhe të optimizoni faqen tuaj të internetit për të konkurruar me liderët e tjerë të industrisë.
3. Ju jeni duke bërë vetëm reklama me pagesë
Fushatat e kërkimit me pagesë, si Google Ads, mund të jenë një mënyrë e shkëlqyer për të gjeneruar drejtime. Por nëse nuk shihni kthime afatgjata, mund të jetë koha për të investuar në metoda organike me një strateg të përmbajtjes SEO.
4. Nuk ka kohë për të konkurruar
SEO është vazhdimisht në zhvillim. Ju keni përditësime algoritmesh, praktika më të mira në zhvillim dhe ndryshime në praktikat e marketingut. Duke punësuar (ose kontraktuar) SEO tuaj tek një strateg SEO, ju do të keni një person të përkushtuar që do të kujdeset për të gjitha detajet më të vogla që ekipi juaj aktual nuk është në gjendje t'i bëjë.